Haus of Grace
Artiesten


Welkom op de officiële website van het travestie/showqueen gezelschap ‘Haus Of Grace’
Haus of Grace, Een vernieuwde groep showqueens met oog voor Entertainment, Spektakel en heel veel glitter en glamour.


Dit gezelschap bestaat uit 5 van de mooiste en getalenteerde Belgische travestie/showqueen artiesten met jarenlange ervaring zowel in de danswereld als in het Belgische Showqueen milieu.


De ‘Haus Of Grace’ zal zorgen voor een verjonging op het podium; Dit voorzien van ambiance volle en herkenbare muziek met de nodige strakke dansroutines, groepsacts in adembenemende kostuums en dat afgewerkt met de nodige portie humor.

‘Haus of Grace’ biedt een betaalbare , ontspannende avond met veel glitter, glamour en entertainment en dit geschikt voor alle leeftijden.

Wij wensen jullie veel entertainment op onze website en hopen u te mogen verwelkomen op één van onze toekomstige evenementen.


Voor info & boekingen

+32 475 37 53 78

info@hausofgrace.be


ARTIESTEN

DANITY GRACE

Een all-round artieste die aan het hoofd staat en dan ook de Leading Lady is van dit gezelschap. Door haar carrière die reeds startte in 2010, leerde ze alle knepen van het vak en weet ze wat het woord ‘ENTERTAINMENT’ inhoudt.


Danity Grace werd in 2014 verkozen tot Miss Travestie België. Daarnaast mocht ze ook de titel van 1ste eredame Miss Travestie Belgie – Miss der Missen 2020 in de wacht slepen.

Op vele grote podia’s had zij al de kans om te staan waaronder Gaypride Antwerpen, Gaypride Brussel en We are proud Gent, Sint-Baafsplein tijdens de Gentse feesten, bedrijfsfeesten zoals Unilever, Ici Paris XL, Ikea en Studio 100.

Tv-programma’s zoals Belgium Got Talent, Game of talent met de imitatie van Cher alsook First dates. Een dame die weet wat haar publiek wilt, gegarandeerd animatie voor jong en oud.


JOANNE GRACE

Een artieste die vooral een vernieuwing tussen het jongere moderne genre als het klassieke genre voor haar rekening zal nemen. Door haar perfectionaliteit en het gevoel voor detail, ritme en de nodige flexibiliteit zal zij het publiek doen verbazen.

Een artiest die vele harten veroverd met haar glimlach en de nodige charme.


In juni 2020 werd zij onder de vleugels genomen door de leading lady van 'Haus of Grace' en is ze net als haar leading lady tijdens haar presentaties niet op haar mondje gevallen. 

NIKKY GRACE

Nikky Grace, verkozen tot 2de eredame op de Miss Travestie België Verkiezing editie 2023.

Met haar professionele danservaringen in binnen- en buitenland neemt zij het publiek mee door verschillende dansgenres waarmee ze is opgegroeid. Dit alles op haar eigen maner methaar eigen verfijnde en artistieke interpretatie.

Van stijldansen tot haar Vogue-ing act. Elke genre brengt ze ten tonele. 


Een dame die de knepen van het vak kent en streeft naar perfectie.

Ook binnen onze spektakels zorgt ze voor heel wat choreografiën op het podium.

LEXI STORM

Lexi Storm, verkozen tot 2de eredame op de Miss Travestie België verkiezing editie 2022.

Een artieste die van alle markten thuis is, ambiance, danssongs, alsook het komische genre zal zij voor haar rekening nemen binnen onze groep.

Met oog voor artistieke uitvoering staat zij binnen de groep ook in voor heel wat muziekmixen, videobeelden, dansroutines, enz.

Fhara Day

Fhara Day, verkozen tot  Miss Travestie België 2018.

Een artieste die de diva nummers niet uit de weg gaat, daarnaast zorgt ze graag voor de nodige ambiance op het podium. Het leven is namelijk één groot feest.

Deze artieste, is er ware aanwinst binnen onze groep en weet waar het allemaal omdraait dankzij haar jarenlange carrière en samenwerking met tal van professionele artiesten.